Pridelki in izdelki

Ob običajnih vremenskih razmerah se sezona za jabolka prične sredi avgusta, ko lahko ponudimo jabolka odpornejših ekoloških sort Piros, Redfree, Summerfree in Sansa. Zgodnim sortam v naših sadovnjakih sledita sorti jesenskih jabolk Opal in dobro poznan Topaz. Slednji se na trgu pojavlja tudi iz neekoloških nasadov zato kupcem priporočamo, da so pozorni na evropski ekološki logotip, ki je zagotovilo, da so jabolka pridelana v skladu s pravili za ekološko pridelavo. Sezono ekološkega sadja zaključujemo s zimsko sorto Goldrush. Pridelujemo in prodajamo tudi hruške Konferance in Uta.

Poleg svežih jabolk ponujamo še ekološke jabolčne krhlje, ekološki jabolčni kis, ekološki jabolčni sok in ekološki jabolčni čips.

Skupaj z našimi partnerskimi kmetijami v sezoni ponujamo ekološke slive, ameriške borovnice, jagode, kivi, krompir, korenje, česen, solato, kislo zelje in kislo repo. Preko celega leta so na voljo jajca iz ekološke reje in z julijem 2017 tudi raznovrstne testenine iz slovenske ekološke pšenične in pirine moke z jajci in brez.

Celotna naša ponudba je najboljše, kar lahko dobite na slovenskem trgu saj so vsi pridelki in surovine za naše izdelke slovenskega porekla s certifikatom za ekološko proizvodnjo.